vliegertje

kader2
Christensen

De Cliniclowns zijn sinds 1994 zichtbaar aanwezig in heel wat Belgische ziekenhuizen en zorginstellingen. Het team bestaat momenteel uit 18 clowns en zij bezoeken iedere dag van de week zieke kinderen. Onze clowns brengen afleiding en plezier aan kinderen en jongeren die door een tijdelijke of langdurige ziekte of handicap in een ziekenhuis, instelling of andere verzorgende omgeving verblijven. Elk kind is uniek en heeft zijn eigen specifieke wensen en behoeften. Dat vraagt om verschillende soorten afleiding en plezier die passen bij het kind en de omgeving. De cliniclown brengt op een artistieke en sociale manier afleiding en plezier door middel van humor, spel, verbeelding en creativiteit.Dat is de kracht van de cliniclown.

Voetbalveiling ten voordele van Cliniclowns

Het veilinghuis Belga Veilingen ( www.belgaveilingen.be )organiseert samen met het Merchandising bedrijf FC-Merchandising( van Marc Van den Bosch), een WK Voetbalveiling ten voordele van Cliniclowns. De veiling bevat echt enkele pareltjes en unieke stukken nl. authentieke shirts, ballen en voetbalschoenen van internationale topclubs en spelers, ECHT gesigneerd.
Meer dan 25% van de opbrengst gaat naar de Cliniclowns. Alvast bedankt voor dit initiatief!


lees meer...

Goudengids.be
Hartelijke dank aan alle medewerkers van goudengids.be voor de mooie financiële steun en het nemen van het initiatief voor tal van activiteiten!
lees meer...

Koninklijke apothekersvereniging Antwerpen

We willen Kava (Koninklijke apothekersvereniging van Antwerpen) van harte danken voor het organiseren van hun kwisavond. Zo konden zij ons met het fantastisch mooie bedrag van 5400€ steunen!
lees meer...

diw- nLmWpm Cliniclowns België  ı  Fort 4  ı  Krijgsbaan 212  ı  2640 Mortsel  ı  T 03/ 458 79 00 ı  www.cliniclowns.be  ı info @cliniclowns.be design by punkt!