vliegertje

kader2
Christensen

De Cliniclowns zijn sinds 1994 zichtbaar aanwezig in heel wat Belgische ziekenhuizen en zorginstellingen. Het team bestaat momenteel uit 18 clowns en zij bezoeken iedere dag van de week zieke kinderen. Onze clowns brengen afleiding en plezier aan kinderen en jongeren die door een tijdelijke of langdurige ziekte of handicap in een ziekenhuis, instelling of andere verzorgende omgeving verblijven. Elk kind is uniek en heeft zijn eigen specifieke wensen en behoeften. Dat vraagt om verschillende soorten afleiding en plezier die passen bij het kind en de omgeving. De cliniclown brengt op een artistieke en sociale manier afleiding en plezier door middel van humor, spel, verbeelding en creativiteit.Dat is de kracht van de cliniclown.

KIA sleutels voor Cliniclowns


Dankuwel KIA !!! 


Sinds 25 juni kunnen 2 clownsduo's een heel jaar naar hartelust spelen voor de zieke kinderen dankzij de gesponsorde wagens van KIA.
lees meer...

Run For A Healthy Smile
VespaFriends Blankenberge organiseert de "Run for a healthy smile" ten voordele van Cliniclowns op woensdag 11juni.
De gezamelijke massaloop zal op ieders tempo verlopen, het is geen wedstrijd.
Start om 19u aan de sporthal " De Stormmeeuw" , E. Verheyestraat te Knokke.
Deelname : 4€ ( voor de eerste 100 inschrijvingen is er een aandenken voorzien)
lees meer...

LR Benelux zet steun aan Cliniclowns verder
Via het wereldwijde LR Global Kids Fund kiest LR Benelux voor het derde jaar op rij voor Cliniclowns. Hartelijke dank aan alle verkooppartners van LR Benelux.

Ruth Johnson, Country Manager voor LR Benelux: " De verkooppartners bij LR Beneluxondersteunen Cliniclowns bij elke bestelling die ze doorgeven, en nu zie ik hier in de webcamstudio van Cliniclowns België met eigen ogen dat het geld goed geinvesteerd wordt. We bieden hen vandaag een cheque van 4300 € aan en zullen ons ook in 2014  inzetten om dit prachtig initiatief te ondersteunen. "

lees meer...

diw- nLmWpm Cliniclowns België  ı  Fort 4  ı  Krijgsbaan 212  ı  2640 Mortsel  ı  T 03/ 458 79 00 ı  www.cliniclowns.be  ı info @cliniclowns.be design by punkt!