vliegertje

kader2
Christensen

De Cliniclowns zijn sinds 1994 zichtbaar aanwezig in heel wat Belgische ziekenhuizen en zorginstellingen. Het team bestaat momenteel uit 18 clowns en zij bezoeken iedere dag van de week zieke kinderen. Onze clowns brengen afleiding en plezier aan kinderen en jongeren die door een tijdelijke of langdurige ziekte of handicap in een ziekenhuis, instelling of andere verzorgende omgeving verblijven. Elk kind is uniek en heeft zijn eigen specifieke wensen en behoeften. Dat vraagt om verschillende soorten afleiding en plezier die passen bij het kind en de omgeving. De cliniclown brengt op een artistieke en sociale manier afleiding en plezier door middel van humor, spel, verbeelding en creativiteit.Dat is de kracht van de cliniclown.

Veiling affiche Gent Jazz Festival tvv Cliniclowns
Doe een bod op deze gesigneerde affiche en steun samen met Sandton Grand Hotel Reylof en Gent Jazz Festival de Cliniclowns.
 
Gent Jazz Festival beleefde een topeditie met schitterende concerten. De artiesten lieten in het festivalhotel Sandton Grand Hotel Reylof hun handtekening na op een grote Gent Jazz 2014 affiche op hardboard. (L1,68m/B1,19m)
 
We veilen deze gesigneerde affiche (met de originele handtekeningen) ten voordele van de Cliniclowns.
Jazzliefhebber die dit unieke stuk in huis willen halen kunnen hier een bod doen, dit bedrag gaat integraal naar het goede doel.
Een overzicht van de vele artiesten : Bobby Mc Ferrin, Agnes Obel, Ludovico Einaudi, Ibrahim Malouf, Bobby McFerrin, Chick Corea & Stanley Clarke, Hiromi, Jopshua Redman, José James, Manu Katché, Avishai Cohen…..
 
De veiling start op 23 juli 2014 met een startbedrag van €190. Bieden kan op eBay : http://www.benl.ebay.be/itm/Gesigneerde-Gent-Jazz-2014-Affiche-/151362513013?pt=LH_DefaultDomain_123&hash=item233de8a875&_uhb=1
De veiling eindigt op eindigt op 2 augustus 2014 rond 11.37u.  De hoogste bieder wordt maandag 4 augustus bekend gemaakt en gecontacteerd voor verdere afhandeling.
 
Aarzel niet je bod uit te brengen en wordt de trotse eigenaar van deze unieke gesigneerde affiche!
lees meer...

KIA sleutels voor Cliniclowns


Dankuwel KIA !!! 


Sinds 25 juni kunnen 2 clownsduo's een heel jaar naar hartelust spelen voor de zieke kinderen dankzij de gesponsorde wagens van KIA.
lees meer...

Run For A Healthy Smile
VespaFriends Blankenberge organiseert de "Run for a healthy smile" ten voordele van Cliniclowns op woensdag 11juni.
De gezamelijke massaloop zal op ieders tempo verlopen, het is geen wedstrijd.
Start om 19u aan de sporthal " De Stormmeeuw" , E. Verheyestraat te Knokke.
Deelname : 4€ ( voor de eerste 100 inschrijvingen is er een aandenken voorzien)
lees meer...

diw- nLmWpm Cliniclowns België  ı  Fort 4  ı  Krijgsbaan 212  ı  2640 Mortsel  ı  T 03/ 458 79 00 ı  www.cliniclowns.be  ı info @cliniclowns.be design by punkt!